Website laten bouwen

Bij Searche zijn wij van mening dat het bouwen van een website niet duur hoeft te zijn. Maar hoe kan het nu dat Searche websites voor weinig kan aanbieden en zijn deze dan wel goed? Searche maakt gebruik van het WordPress CMS en een hierop zelf gemaakt thema. Dit zogenaamde thema is geheel gericht op snelheid, zowel voor de bouw van een website als voor de website zelf.

WordPress website laten bouwen

Zoals hierboven al even kort beschreven maken wij gebruik van een zelf gemaakt WordPress thema. Dit thema heeft belangrijke functies die nodig zijn voor de snelheid van een website, al ingebouwd. Hierdoor hoeft er na de bouw minder tijd gespendeerd te worden aan de optimalisaties van een website.

Voordelen van een WordPress website

  • Snel te leren content management systeem
  • Toegang tot duizenden plugins
  • Makkelijk in onderhoud

Website zonder content management systeem

Ook als u geen interesse heeft in een CMS kunt u bij ons terecht. Een voordeel van een website zonder CMS zou kunnen zijn dat deze wat veiliger is. Een nadeel aan de andere kant is dat er verstand van code vereist word om de website te onderhouden, hierdoor word onderhoud vaak uitbesteed. Uiteraard kan Searche dit onderhoud voor u uit handen nemen. Als u hier meer over wilt weten kunt u kijken op de pagina: website onderhoud

info@searche.nl +316 4177 2288